0332 433 000

Workshop Injectare Toxină Botulinică

workshop4

Clinica MyDoctor Iași organizează

Curs de formare

în

“Injectarea Toxinei Botulinice”

Introducere în utilizarea toxinelor botulinice pentru noii practicieni, în scop estetic.

Practicarea efectivă a injectării este cea mai importantă parte a oricărui curs. Cea mai mare parte a timpului, pe parcursul cursului nostru, este dedicat evaluării și injectării pacienților.

Cursul de formare este prima opțiune pentru mulți profesioniști din domeniul medical, care încep în domeniul medicinii estetice. Botoxul este un tratament foarte eficient pentru liniile și ridurile cauzate de activitatea musculară (riduri dinamice). Acest curs de formare va învăța cursantii cum să evalueze fața și să injecteze în zonele cele mai solicitate în medicina estetică. Ariile acoperite de acest curs sunt: liniile orizontale de pe frunte, liniile de încruntare a ghebellei și liniile periorbitale, cunoscute și sub numele de “laba de gâscă”. Aceste trei zone de tratat sunt cele mai solicitate în medicina estetică.

Workshop-ul va include:

9.00 – 9.15 a.m. Înregistrare – Coffee

09.30 -12.00 a.m. Revizuirea cunoștințelor de bază – prezentare ppt., întrebări și răspunsuri

12.00- 12.30 a.m demonstrație live de injectare

13.00 p.m. – Lunch

14.00 – 17.00 – Hands on

Fiecare cursant va evalua și va injecta pacienți. Vom supraveghea îndeaproape injectarea de către cursanți. Toți participantii vor avea șansa să injecteze pe parcursul acestui training.

Cursul de formare în injectarea toxinei botulinice va oferi participanților cunoștințele, abilitățile și suportul necesar pentru a începe și a introduce imediat în practica lor acest serviciu medical. Cursanții vor pleca pregătiți și siguri pe cunoștințele acumulate și pe abilitatea de injectare.

Agenda curs Botox

agenda curs Btx

Număr maxim de cursanți: 8

Preț curs: 720 euro (curs euro BNR 4,63)

Plata în RON către cmi My Doctor: cont RON: RO48INGB0000999907564204 

Fiecare cursant va trimite către adresa de email: clinica@mydoctor.ro, formularul de înscriere + copii după Diploma de Medic/Medic Dentist + Asigurare de Malpraxis + Certificat de Membru Colegiul Medicilor.

Formularul de înscriere se va trimite către adresa de email: clinica@mydoctor.ro Pentru alte detalii : 0723315796

Formular de înregistrare

Nume (obligatoriu)

Prenume (obligatoriu)

Adresa de email (obligatoriu)

Telefon (obligatoriu)

Specialitatea medicală